samenwerkingen met Create

Wij werken samen met instanties die een positieve impact willen hebben op de wereld.

 

Arthur en Joas – Wervende Websites

Therapeuten-website

Wij zijn Websites voor Therapeuten, internetondernemers en trainers van therapeuten. Sinds 2013 zijn wij bezig met internet marketing en begeleiden wij therapeuten bij het succesvol opzetten van hun praktijk.

Daarbij bouwen wij websites en coachen wij therapeuten in online marketing zodat ze hun website zo in kunnen zetten dat deze cliënten gaat werven en een ware marketing machine wordt. Hierdoor kan de therapeut zich focussen op wat echt belangrijk is; het helpen van cliënten. Zonder zorgen te maken of er wel genoeg cliënten komen. Wel zo fijn!

 

 

Floor Snoeier – De Helende Reis

floor

Mijn naam is Floor Snoeijer en sinds 2003 werk ik als Journey practitioner en coach. Met regelmaat mag ik getuige zijn van indrukwekkende helingen en levensveranderende processen. Daar ben ik dankbaar voor. Dit maakt dat ik geniet van mijn werk, dat ik doe met heel mijn hart.

De helende reis is voor mij een warme, toegankelijke en effectieve manier om onze kracht te bevrijden en dat wat ons belemmert in het leven te helen. Het gereedschap dat we nodig hebben is beschikbaar; we kunnen onszelf helen. Dat proces wil ik graag begeleiden.

 

 

Wendy van Golde – Filmvrouw

Wendy van Golde

Cherry Road Media is opgericht door Wendy van Golde, cameravrouw en editor. Met veel genoegen maak ik nu online videoproducties speciaal voor coaches, therapeuten en trainers en help hen zichtbaar te maken middels persoonlijke video’s. Mijn affiniteit met kennisoverdracht en coaching zorgen ervoor dat het verhaal van deze doelgroep vertaald kan worden in een op maat gemaakte video. Contactuele eigenschappen, groot observatievermogen, focus en creativiteit zorgen ervoor dat de boodschap met de camera vastgelegd wordt die voor jou én voor jouw bedrijf middels bewegende beelden aan de kijker overgebracht kan worden.