LEFF Unlimited

Ik ben te moe, ik heb geen tijd, dat is te duur, het komt later wel, ik moet eerst nog dit leren, pas als ik dit af heb kan ik dat doen, het is nog niet goed genoeg, dit is niet het juiste moment, ik heb niet de juiste energie hiervoor, wat zullen anderen wel niet denken?

Herken jij dit? Dat je weet dat er dingen zijn die je kunt doen om verder te komen met je bedrijf, maar dat je ze niet doet? Nou ik wel! En mijn cliënten ook.

Het zijn deze gedachten die ervoor zorgen dat je niet verder komt, dat je jezelf klein houdt en in je comfortzone blijft hangen. Er is LEFF voor nodig om deze gedachten uit te dagen, zodat je gaat doen wat nodig is om jouw missie te leven.
Daarom werken we tijdens LEFF 3 dagen aan jouw belemmerende overtuigingen, angsten en gedachten, zodat jij de mindset krijgt die je nodig hebt om succesvol te ondernemen.
En het werkt: Al tientallen blije deelnemers bevelen het aan, bijvoorbeeld Rita hier naast die sinds LEFF opeens betalende klanten heeft, terwijl ze dat daarvoor niet had.

Tijdens LEFF werken we 3 dagen lang aan jouw bedrijf en je mindset.

Je mindset zorgt voor 80% van het succes van jouw bedrijf. Het is jouw mindset die bepaalt of jij je dromen waarmaakt of dat ze altijd dromen blijven. Daarom werken we tijdens LEFF-Unlimited voor 80% aan jouw mindset en voor 20% aan jouw bedrijfsstrategie!

We kijken naar….

  • de overtuigingen die je tegenhouden,
  • de prijzen die jij vraagt voor je diensten,
  • de gewoontes die jouw succes ondermijnen.

En je leert…

  • uit je comfortzone gaan
  • jezelf krachtig en duidelijk profileren
  • en wat jij kunt doen om meer cliënten te krijgen

Ik geloof niet in toeval. Het is geen toeval dat jij met je eigen bedrijf bent begonnen. Het is geen toeval, omdat jij een missie hebt, een kracht diep van binnen die jou drijft en die jou motiveert om anderen te helpen, om deze wereld een stukje mooier te maken. Het is geen toeval dat jij dit nu leest. Het is geen toeval, omdat jij diep van binnen weet dat je nog iets nodig hebt om jouw missie te leven, iets dat jou helpt je boodschap uit te dragen zodat je meer mensen kunt bereiken met jouw bedrijf. Iets dat jou de moed geeft om uit jouw comfortzone te gaan. En dat iets, dat wat jij nodig hebt om echt jouw levensmissie te kunnen leven, dat iets is LEFF.

Als jij gaat ondernemen met LEFF (love, energy, freedom, focus) heb je de moed om dingen te doen die je spannend vindt, om uit je comfortzone te gaan en te gaan staan voor waar jij in gelooft.

leff-unlimited-aanbeveling-fleur

Ben jij klaar om jouw oude gewoontes te doorbreken en te gaan leven met LEFF? Schrijf je dan nu in!

LEFF Unlimited
Investering: € 795,- excl. btw*
Datum: 10, 11, 12 februari 2017
Locatie: Create Impact Centre in Amsterdam
Aantal plekken vrij: 27

*Als jij een kortingscode voor mijn verjaardag hebt ontvangen, betaal je slechts €99 euro. De kortingscode kun je invullen na de registratie bij de betaling.

Ja ik wil me inschrijven voor LEFF februari!

Niet goed geld terug!

Ik ben zo overtuigd van de waarde van deze training dat ik de volgende garantie geef:

Als de training je om de een of andere reden niet bevalt, kun je tijdens de lunch van dag 2 contact opnemen met het Create Impact Team en om restitutie van het gehele bedrag vragen. Restituties vinden alleen plaats tijdens het seminar.