Mindset header

Doe het zelf: Mindset

Creëer impact en help meer mensen!

 
Change your mind, change your life
Er is niets belangrijker dan mindset als je een bedrijf met impact wilt creëren. Een wereld aan kennis en strategieën is nutteloos als je niet de juiste mindset hebt. “Ik weet eigenlijk wel wat ik moet doen maar ik doe het niet” hoor ik regelmatig zeggen. Als jij ook wel eens momenten hebt dat je weet dat je iets moet doen maar dat je het niet doet werk dan aan je mindset met de hulpbronnen hier onder. 

4 tips om je dromen waar te maken

We hebben allemaal wel eens momenten waarop we niet zo veel gedaan krijgen als we eigenlijk willen. Wil jij weten hoe je jouw productiviteit met 60% kan vergroten? Daar kom je achter door deze tip toe te passen!

Waarschuwing: deze angst zorgt er voor dat jij niet succesvol bent!

Het kan heel goed zijn dat jij elke week 5 nieuwe klanten misloopt doordat je angst aan het stuur staat. Moed is niet de afwezigheid van angst maar de kracht om te doen wat je belangrijk vindt zelfs als je weet dat je kunt falen. Ga je angst voorbij en lees hier hoe jij jouw bedrijf succesvol kunt maken! 

Bah! Wat ben jij commercieel!

Hoe durf je het in je hoofd te halen om geld te vragen voor je diensten. Je doet het toch omdat je mensen wilt helpen? Waarom vraag je er dan geld voor? Lees hier waarom jij je moet schamen als jij geld vraagt voor je diensten!