Klanten werven header

Doe het zelf: Klanten werven

Creëer impact en help meer mensen!

 
Vraag jij je ook wel eens af waar je in hemelsnaam klanten vandaan kun halen?
Dan ben je niet de enige. Dat probleem had ik ook toen ik in 2006 besloot ondernemer te worden en mijn eigen praktijk op te zetten.

Klanten werven is het belangrijkste en tegelijkertijd het moeilijkste in je onderneming.
Jij weet zelf ook wel dat je bedrijf zonder klanten niet kan bestaan. Toch is klanten aantrekken veel makkelijker dan het lijkt als je maar weet wat je doet.
Op deze pagina vind je hulpbronnen die je daarbij gaan helpen!

De nummer 1 tip om 10 keer zo veel klanten te krijgen (zonder dat jij er voor hoeft te werken!)

Stel je voor dat je 10 anderen voor je hebt werken die voor jouw klanten werven maar die je niet hoeft te betalen! Wat zou dat betekenen voor jouw bedrijf? Daar kom je achter door deze tip toe te passen!

Heb jij te weinig cliënten? Dit is de reden!

Als jij naast de telefoon zit te wachten tot je klanten jou gaan bellen dan kun je wachten tot je een ons weegt! Neem zelf het heft in handen en ga op zoek naar jouw ideale klant met de tips die je HIER leest.

Het grote geheim: Reclame  maken is geldverspilling!

Heb je wel eens geflyerd of je folders ergens neergelegd? Dan heb je aan reclame gedaan. Waarschijnlijk heb je ook gemerkt dat het niet werkt. Waarom reclame niet werkt en wat je wel kunt doen lees je HIER.

Hoe kun je meer verdienen zonder dat aan marketing doet?

Stel je voor dat je je omzet kunt verdubbelen zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Dat is zeker mogelijk als jij de juiste strategie gebruikt! Hoe jij meer kunt verdienen zonder dat je meer klanten krijgt lees je HIER.