Doe mee met het jaarprogramma

B-Unlimited

en creëer een winstgevend bedrijf
dat levens verandert!

 

Weet je wat zo geweldig is aan mijn leven? Ik kan elke dag doen waar ik blij van word terwijl ik daar honderden mensen mee help en er genoeg mee verdien om van te leven!
Alles wat ik doe, doe ik om een betere wereld te creëren. Dat is waar ik gelukkig van word.

B-Unlimited is het enige programma dat je nodig hebt om van jouw onderneming een winstgevend bedrijf te maken waar je honderden mensen mee helpt, zodat jij ook elke dag kunt doen waar jij blij van wordt!

90 dagen helpen

 

“Ik wil niet meer worstelen! Ik heb al 15 jaar mijn eigen praktijk en ik wil nu weleens winst maken! Er moet nu echt iets veranderen!”

Dit zei Sylvia tegen mij aan het begin van het jaarprogramma. Zes maanden later had ze haar omzet verdubbeld! Ze had haar mindset veranderd, alles geïmplementeerd dat ze van mij had geleerd en was eindelijk winstgevend! Ze had meer klanten dan voorheen, vroeg twee keer zoveel voor haar diensten, en had eindelijk geld over om een hond te adopteren en met haar zoon op vakantie te gaan, iets wat ze al jaren wilde! 

 

Sylvia Musmin

“Tijdens het coachingsprogramma heb ik geleerd mijn ondernemerschapskwaliteiten te ontwikkelen. Ik onderscheid mij nu van mijn collega’s doordat ik me heb gespecialiseerd. Daarom durf ik nu eindelijk de prijs te vragen die past bij mijn diensten.

Ik heb mijn uurtarief verdubbeld en mijn cliënten reageerden daar enthousiast op!!! “Eindelijk!” zeiden ze. “Je verdient het!”. Ik heb weer meer cliënten en ik merk ook dat mensen die bereid zijn mijn hogere tarief te betalen gemotiveerder zijn om zelf ook hard te werken.” – Sylvia Musmin

 

Hi wereldverbeteraar!

Ik waardeer het vertrouwen dat je mij geeft door dit te lezen dus ik zal er geen doekjes om winden.

Het feit dat je hier bent beland, betekent dat jij een bedrijf wilt creëren waarmee je honderden mensen kunt helpen en waar je van kunt leven. Het betekent ook dat je op dit moment (nog) niet tevreden bent over de resultaten die je hebt bereikt.

Jij bent op zoek naar kennis en ik kan je die geven, maar of dit jaarprogramma geschikt is voor jou dat weten we nog niet.

Dus laten we dat onderzoeken….. 

Wil jij meer dan wat dan ook…

 • Een positieve impact hebben op de wereld?
 • Honderden mensen helpen om een beter leven te krijgen?
 • Een bedrijf creëren waar jij blij van wordt en van geniet?
 • Zoveel winst creëren dat je levens kunt veranderen?

Maar lukt dat je niet omdat je….

 • Niet genoeg kennis hebt van het ondernemerschap?
 • Geen idee hebt hoe je al die klanten kunt aantrekken?
 • Wel weet dat marketing belangrijk is, maar niet weet hoe je het kunt toepassen?
 • Weet wat je diensten waard zijn, maar niet weet welke prijzen je kunt vragen?

Als jij je herkent in de punten hierboven dan is dit programma waarschijnlijk geschikt voor jou, maar laten we nog even verder kijken om er zeker van te zijn.

Kan B-Unlimited jou helpen?

Ik heb de afgelopen jaren meer dan €50.000 geïnvesteerd in trainingen en cursussen en ontzettend veel waardevolle kennis opgedaan maar één ding viel me telkens op: geen van de trainingen die ik heb gevolgd helpt je daadwerkelijk met het implementeren van die kennis in je bedrijf! En dat maakt Impact Academy uniek!

Je krijgt voor meer dan €50.000 aan kennis, verdeeld over 5 online modules, én je krijgt wekelijkse oefeningen en opdrachten die je helpen deze kennis te implementeren.

Daarnaast heb je een jaar lang toegang tot jouw eigen business coach die je helpt als je feedback wilt of ergens niet uit komt, en ik kan je vertellen: die waarde is niet in geld uit te drukken.

Maar we werken niet alleen aan kennis, we werken ook aan je mindset! Want 80% van het succes van jouw bedrijf wordt bepaald door jou! Daarom is dit programma niet alleen een ondernemersprogramma maar ook een programma voor zelfontwikkeling.

 

Hoedje 

“Ik ben al meer dan 20 jaar therapeut en heb tientallen cursussen en workshops gedaan maar ik heb nog nooit zulke grote sprongen gemaakt in mijn zelfontwikkeling als tijdens het programma van Rose” – Anita van den Eerenbeemt.

Wat ga je leren tijdens deze training?

Je leert alle kennis, vaardigheden en de mindset die je nodig hebt om een bedrijf te creëren waarmee je meer dan €100.000,- verdient en honderden mensen helpt.

Om de kennis overzichtelijk aan te kunnen bieden, heb ik dit jaarprogramma onderverdeeld in 4 intensieve seminars

Seminar 1 – werk 3 dagen aan jouw Uniek aanbod: 
Creëer diensten die zo goed zijn dat je ze zelf zou willen kopen.

Je leert hoe je voorbij ‘uurtje factuurtje’ gaat en verschillende diensten kunt aanbieden, zodat je een grote verscheidenheid aan mensen kunt bereiken. Je leert hoe je trainingen en online programma’s kunt maken en je doet marktonderzoek om te kijken of je diensten aansluiten op de behoeften van je klanten.

Seminar 2 – werk 3 dagen aan Impact marketing:
Creëer een wervende website en ontwikkel je marketingstrategie.

Na deze module heb jij een wervende website die je doelgroep aanspreekt en ervoor zorgt dat bezoekers klanten worden. Daarnaast weet jij alles van marketing om een winstgevend bedrijf te kunnen creëren. Je hebt kennis van socialmedia-marketing, kunt ontzettend goed bloggen en zet een succesvolle e-mailmarketing-strategie op.

Seminar 3 – werk 3 dagen aan verkopen vanuit verbinding: 
Leer hoe je op een liefdevolle manier je diensten kunt verkopen.

In deze module verdiep je je in de psychologie van het verkopen. Je leert wat mensen motiveert en welke angsten ervoor zorgen dat mensen je diensten niet kopen. Ook leer je hoe je kunt communiceren met je potentiële klanten en hoe je jezelf op de juiste manier presenteert.

Seminar 4 – werk 3 dagen aan Lifemanagement:  
Je hebt geen controle over tijd, maar je kunt wel jezelf managen.

Na deze module weet je wat jij kunt doen om je leven optimaal te organiseren, zodat je al je dromen waarmaakt. Je hebt geen ‘To Do’ lijstjes meer maar een strategie om het leven te creëren dat jij wilt leiden. Je doet niet aan timemanagement maar aan lifemanagement! Ook leer je hoe je je financiën het best kunt organiseren, zodat je in overvloed kunt leven.

Dit programma is niet voor iedereen!

Dit is een programma dat ik heb ontwikkeld specifiek voor ondernemers die een mindset hebben van 100.000 of meer. Mensen die ongelooflijk veel passie hebben voor hun vak en die met hun bedrijf de wereld willen veranderen. Ondernemers die zichzelf serieus nemen en echt willen leven van hun bedrijf en die daar ook anderen mee willen helpen. Kortom, mensen die willen ondernemen met IMPACT! 

 OAZP-2

Mensen waar ik mee werk…

 • Zijn gedreven en hebben ongelooflijk veel passie voor wat ze doen.
 • Nemen 100% verantwoordelijkheid voor hun eigen leven en de resultaten die ze behalen.
 • Zijn bereid hun angsten onder ogen te komen en uit hun comfortzone te gaan.
 • Willen een bedrijf creëren dat impact heeft én winst

Kies je pakket:

 • Kies je pakket

 • 4 keer een 3-daagse seminar
 • Oefeningen en checklists
 • Werkboek met meer dan 300 pagina's
 • Maandelijkse mastermind sessies
 • Online Social Media training
 • 2 Journey processen
 • 10 coachingssesies van 45 minuten
 • 4 implementatiedagen
 • 24/7 vraag en antwoord