4 tips om je visie waar te maken!

4 tips om je dromen waar te maken

Weet jij wel echt wat je wilt?

Jouw visie is de sleutel tot het creëren van jouw droompraktijk. Als jij je visie helder voor ogen hebt, kun jij van jouw droom werkelijkheid maken!

Het runnen van een praktijk heeft veel weg van een berglandschap; het is een aaneenschakeling van pieken en dalen. We kennen het allemaal wel: het ene moment stromen de cliënten binnen, en een paar maanden later zijn nieuwe aanmeldingen ver te zoeken. Soms zijn de pieken torenhoog en soms zijn de dalen dieper dan de diepste oceaan.

Daarom is jouw visie zo ontzettend belangrijk voor het slagen van jouw praktijk. Dat geeft jou energie als je in een dal zit en zorgt ervoor dat je een andere weg vindt om weer omhoog te klimmen!

In onderstaande video vertel ik aan de deelnemers van het jaarprogramma waarom het zo belangrijk is om uit te werken wat jij wilt bereiken met je praktijk.

Jouw droom in 2016 waarmaken!

Check eens bij jezelf: hoe belangrijk is het voor jou om jouw visie waar te maken?
Op een schaal van 1 tot 10, hoe graag wil jij een bloeiende praktijk creëren? Zou je het wel leuk vinden, of is het voor jou van levensbelang?
Als het voor jou van levensbelang is dan doe je natuurlijk wat nodig is om dit voor elkaar te krijgen: je komt in actie, overwint je angsten en zorgt ervoor dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om van jouw droompraktijk een welvarende praktijk te maken!
Soms heb je daar even een zetje voor nodig en kun je wel wat inspiratie gebruiken. Ik weet dat veel deelnemers van mijn gratis training Stralend Ondernemen na dat weekend opeens als een speer gaan omdat ze tijdens de training weer nieuwe inspiratie en focus hebben gekregen.

Daarom heb ik voor jou de volgende 4 tips om richting te geven aan jouw werk.

4 tips om je droom concreet te maken

1) Zorg dat je een heel helder en gedetailleerd beeld hebt van wat je wilt bereiken met jouw praktijk. Hoe meer details je erin verwerkt hoe groter de aantrekkingskracht. Werk je visie in detail uit en zodat je precies weet wat het is dat jij wilt doen en creëer een vision board zodat je je voor kunt stellen hoe je leven er uit ziet als je je visie waarmaakt.

2) Zorg dat je een duidelijke reden hebt om je doel te bereiken. Bedenk ook hoe jij je voelt als jouw droom geen realiteit wordt. Zo kun je op elk moment van de dag je handelingen beoordelen en kijken of ze jouw visie dienen of je droom ondermijnen.

Visie waarmaken

3) Voel je visie elke dag! Zorg dat je ELKE DAG beseft hoe graag je jouw droom wilt bereiken! Volgens een onderzoek van Brendon Burchard met 1600 ondernemers verbeterde hun productiviteit met 60% als ze elke ochtend doelen stelden. Sta ‘s ochtends  dus 10 minuten eerder op en verbind je met jouw droom. Schrijf daarna 3 dingen op die je vandaag gaat doen om een stapje dichter bij jouw doel te komen.

4) Deel jouw visie continu en met iedereen! Activeer de wet van aantrekkingskracht. Hoe meer jij jouw visie naar buiten brengt hoe meer je jouw visie waar gaat maken. Wacht niet langer en begin meteen! Vertel mij nu in het commentaarveld hier onder welke impact jij wilt bereiken met jouw bedrijf!!!

Put it into practice

  • Creëer voor jezelf een vision board zodat je je visie concreet maakt.
  • Besluit om vanaf nu elke ochtend 10 minuten eerder op te staan om je dag te plannen.
  • Deel jouw visie hier onder in het commentaarveld zodat het hele universum weet dat jij er voor gaat!

Help mijn visie waar maken!

Ik wil dit jaar 10.000 ondernemers helpen een fantastische impact te creëren.
Help mij door dit bericht te delen met de social media knoppen hier onder zodat anderen ook deze informatie kunnen gebruiken om hun droom waar te maken!

blog comments powered by Disqus